Denní menu

TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU

od 18.11. do 22.11. 2019

 

Pondělí:                              SLEPIČÍ VÝVAR (1)

 

  1.                  PIZZA CALZONE – PŘELOŽENÁ (1, 7)

                                               / rajčatová šťáva, eidam, šunka, žampiony, oregano

 

  1.                 PIZZA VESUVIO (1, 3, 7)

/ rajčatová šťáva, eidam, šunka, volské oko, oregano

 

  1.                           PIZZA MILANO (1 ,7)

                                               / rajčatová šťáva, eidam, salám, oregano

 

Úterý:                                  POLÉVKA RAJČATOVÁ SE SMETANOU (1, 7) / SLEPIČÍ VÝVAR (1)

 

  1.                             SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK (1, 7)

 

  1. MEXICKÁ TORTILLA, MÍCHANÝ SALÁTEK (1)

/ náplň: kuřecí nudličky, rajčatová omáčka, rajčata, fazole

 

Středa:                           POLÉVKA KRÉMOVÁ BROKOLICOVÁ (1, 7) / SLEPIČÍ VÝVAR (1)

 

  1.                         SPAGHETTI AL TONNO (1,7)

                                               / rajčatová omáčka, tuňák, cibule

 

  1.                 PIZZA TONY (1,7)

                                               / rajčatová šťáva, eidam, čabajka, žampiony, olivy, oregano

 

Čtvrtek:                               POLÉVKA KRÉMOVÁ ŽAMPIONOVÁ (1,7) / SLEPIČÍ VÝVAR (1)

 

  1. KUŘECÍ JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE

 

  1.                 LASAGNE AL FORNO (1, 7, 9)

/ těstoviny, rajčatová šťáva, masové ragú, bešamel, sýr

 

Pátek:                                  POLÉVKA FAZOLOVÁ SE SLANINOU (1, 7) / SLEPIČÍ VÝVAR (1)

 

  1. PENNE ALLA PANNA (7)

/ těstoviny, smetanová omáčka, kuřecí nudličky

 

  1. PALAČINKY S MÍCHANÝM OVOCEM, TVAROHOVÁ ZÁLIVKA (1, 3, 7)

                                               

 

                                               Cena menu – 120 Kč

                  

                   * POLÉVKA V CENĚ

                   * 2 dcl OVOCNÉHO DŽUSU K MENU ZDARMA                 

                                       

 

 

SEZNAM ALERGENŮ publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

1) OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK (pšenice, žito, ječmen, oves. špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) 2) KORÝŠI         3) VEJCE  4) RYBY  5) PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy) 6) SÓJOVÉ BOBY (sója) 7) MLÉKO  8)