Denní menu

 

TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU

 24.07. – 28.07.2017

Pondělí:                    FAZOLOVÁ SE ŠPEKEM (1, 7)

  1. PIZZA ROMA /RAJ.ŠŤÁVA, SÝR,ŠUNKA,SALÁM , OREG../(1,7)
  2. SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM /ČERSTVÝ SALÁT, RAJČE, OKUREK, ANANAS, CIBULE , ZÁLIVKA /(10) 

 

Úterý:                        RAJČATOVÁ SE SMETANOU (7)

  1. KUŘECÍ PLÁTEK S BROSKVÍ A RÝŽE /SÝR, ŠUNKA/ (7)
  2. INSALATA TRICOLORE /MOZZARELLA, RAJČE, OKUREK ,BALSAMICO,OL.OLEJ,BAZALKA /(7)  

 

Středa:                      KRÉMOVÁ BROKOLICOVÁ

  1. TORTILA S VEPŘOVÝM MASEM /ZEL.SALÁT,RAJČE,OKUREK,PAPRIKA,JOGURT.ZÁLIVKA/ (1,7)
  2. SPAGHETTI FUNGHI /HOUBY,SMETENA/ (1,7)  

 

Čtvrtek                      KRÉMOVÁ ŽAMPIÓNOVÁ

  1. BRAMBOROVÁ ROLÁDA SE ZELNÝM SALÁTEM / PLNĚNÁ UZENÝM MASEM/ (1)
  2. PENNE FORMAGGI /EIDAM , NIVA,MOZZARELLA,PARMAZÁN/ (1,7)  

 

Pátek:                        KRÉMOVÁ RYBÍ (1, 4, 7)

  1. PIZZA GIARDINIERA  /RAJ.ŠŤÁVA,SÝR, ŠPENÁT,ŽAMPIÓNY,PAPRIKA,KUKUŘICE/ (1,7)
  2. ZELENINOVÉ RISOTTO SE ŠUNKOU /CUKETA, RAJČE,ŽAMPIÓNY ,FAZ.LUSKY, SMETANA/     

 

 TEAM RESTAURACE- HOTELU  MAXI*** VÁM PŘEJE DOBROU CHUŤ !     

Cena menu – 100 Kč

Menu vydáváme od 11:00 h do 14:00 h nebo do vyprodání

 

 

 

SEZNAM ALERGENŮ publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU. 1) OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK (pšenice, žito, ječmen, oves. špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) 2) KORÝŠI     3) VEJCE  4) RYBY  5) PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy) 6) SÓJOVÉ BOBY (sója) 7) MLÉKO  8) SKOŘÁPKOVÉ PLODY (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie, makademie a výrobky z nich) 9) CELER  10) HORČICE  11) SEZAMOVÁ SEMENA (sezam) 12) OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY (v koncentrátech vyšších 10mg, ozn. SO2) 13) VLČÍ BOB (lupina) 14) MĚKKÝŠI